• 1405/02/29 - 11:07
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در جلسه جوانی جمعیت با حضور امام جمعه و جانشین سپاه حاجی‌آباد

۸ مورد انصراف از سقط با مشاوره مرکز نفس حاجی‌آباد / تقدیر از فعالان حوزه جوانی جمعیت

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان حاجی‌آباد از انصراف ۸ نفر از انجام سقط با مشاوره و راهنمایی مرکز نفس این شهرستان خبر داد و بر تداوم حمایت‌ها در حوزه جوانی جمعیت تأکید کرد.

عباس سالاری، مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان حاجی‌آباد، در جلسه جوانی جمعیت که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی دری امام جمعه حاجی‌آباد و جانشین سپاه، سرگرد پاسدار سالاری برگزار شد، با تأکید بر اهمیت موضوع جوانی جمعیت اظهار کرد: مسئله جمعیت یکی از اولویت‌های اساسی کشور است و نیازمند هم‌افزایی همه دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی است.

او با قدردانی از فعالیت‌های مرکز نفس شهرستان حاجی‌آباد افزود: با تلاش‌ها و مشاوره‌های تخصصی این مرکز، تاکنون ۸ نفر از انجام سقط منصرف شده‌اند که این اقدام ارزشمند نقش مؤثری در حمایت از فرزندآوری و تحکیم بنیان خانواده داشته است.

سالاری با اشاره به نقش مؤثر مرکز نفس در آگاهی‌بخشی و ارائه مشاوره‌های حمایتی تصریح کرد: در این جلسه از بتول غلامپور، مسئول مرکز نفس شهرستان حاجی‌آباد، به‌پاس زحمات و پیگیری‌های مستمر در حوزه جوانی جمعیت تقدیر به‌عمل آمد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان حاجی‌آباد همچنین از افرادی که با وجود شرایط سخت، با دریافت مشاوره و راهنمایی از انجام سقط خودداری کرده‌اند، قدردانی کرد و گفت: حمایت‌های معنوی، فرهنگی و مشاوره‌ای باید تقویت شود تا خانواده‌ها با اطمینان و آگاهی بیشتری در مسیر فرزندآوری گام بردارند.

او در پایان بر استمرار برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در حوزه جوانی جمعیت تأکید کرد و خواستار همکاری بیشتر نهادهای مرتبط در این زمینه شد.

  • گروه خبری : اخبار بسیج جامعه پزشکی
  • کد خبر : 29123
نوید ایزدی
مولف

نوید ایزدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1405/02/29 11:07